kreatív csapat

Stier Ádám

CEO és alapító

A köredzés területén sokrétű tapasztalatra tettem szert és arra következtetésre jutottam, hogy a gyártók számtalan fejlesztési lehetőséget hagytak kiaknázatlanul, mint például a mindennapi elektronikai eszközökben is tapasztalható információs és vizuális technológiát.

Korábban különösen megbízható és hosszú élettartamú fitnesz eszközök gyártásában szereztem tapasztalatot. Miután évekig tanulmányoztam a piacot, megalkottam a smartCircle koncepciót, amelyet egy komoly design csapat és 3D szoftver technológia támogat.

Mezei István

CAD design és termék fejlesztés

Ipari termék és formatervezőként számomra nagyon fontos, hogy a smartCircle projekthez a legkorszerűbb termékek megtervezésével járuljak hozzá. Korábban főleg kamera stabilizátorok és videotechnikai kiegészítők tervezésével foglalkoztam professzionális felhasználók részére, jelenleg a nemzetközi piacokon is jelen lévő, saját gyártásban készülő karórákat tervezek és értékesítek .

A smartCircle egy izgalmas és inspiráló projekt, amit nagyon szeretek csinálni, mert magaménak érzem a cég filozófiáját, mivel nagyon fontosnak tartom az egészség megőrzését és a fizikai gyakorlatok élvezhetőségét.

Dietmar Wülker

CEO PEB-Praxisberatung Gbr.

Dietmar Wülker CEO ,Peb Praxisberatung / Értékesítési vezetője a SmartCircle eszközöknek Német nyelvterületen.

Piac és konkurencia elemzés, humán erőforrás management, marketing tanácsadás, változás management, TQM, szerződéssel kapcsolatos tárgyalások (finanszírozás, vállalkozói bérleti szerződések, lízing). Ügyfeleinket számtalan módon segítjük, mint az üzletfejlesztés, szervezeti és személyi tervezés, csapatépítés és pénzügyi tervezés.

Dénes Attila

Marketing és HR konzulens

Gönczy Bálint

Tervező mérnök

Sebastian Wülker

Marketing és Kommunkiáció

Holló Hunor

webdesign és grafika

main.outdated

Sütik

Ez a weboldal sütiket használ a jobb működés és a felhasználói élmény érdekében. Az oldal további használatával elfogadja a használati feltételeket.
;