A smartCircle tervezése során szakmailag jól bevált és megbízható megoldásokat alkalmaztunk, melyeket finomhangoltuk azért, hogy Önnek az üzemeltetés könnyű, felhasználói számára a használat pedig élmény legyen. Az alkalmazott hidraulikus egység szintén megbízható, bizonyított konstrukció. Eszközeinket gyors mechanikai beállítási lehetőségekkel és hasznos szoftveres funkciókkal láttuk el. smartCircle ALL IN ONE, kompromisszumok nélkül.
Az első vázlatok megszületésekor egyből beleszerettünk a formába. Úgy éreztük, megtaláltuk azt a vonalat, amely elképzelésre a smartCircle eszközcsaládot építjük. Lágy ívek metszése adja a smartCircle meghatározó formanyelvét. A szépség a részletekben rejlik, ezért különös figyelmet fordítottunk a felhasznált anyagok harmonikus összeválogatására. A gyártás során olyan technológiákat helyeztünk előtérbe, ami támogatja a magas esztétikai megjelenést. Az eredmény magáért beszél.
Vendégeit az eszközeink nyújtotta felhasználói élmény is motiválja, legfontosabb célként, hogy örömmel járjanak vissza az Ön klubjába. A fejlesztés során az ergonómia mellett kiemelt szempont volt számunkra az élmény faktor, melyet egyedileg fejlesztett szoftveres alkalmazás is szolgálja az alábbi funkciókkal: személy felismerése és beállítások behívása, naptárkezelés, célok megadása és nyomon követése. A foglalkozások beállítástól függően automatikusan szinkronizálódhatnak a felhasználó google naptárával és eredményeit megoszthatja a facebook-on.

miért a smartCircle?

A smartCircle koncepciójának megszületésénél az a gondolat vezérelt minket, hogy az Ön vállalkozása kitűnjön a tömegből. Az egyedülálló formaterv, a személyre szabott megjelenés, a részletes statisztikák lekérésének lehetősége, a vendéggel történő rendszerbefűzött kommunikáció valamint a vendégek eredményességének mérése mind a sikerességet támogatja.

Így tervezünk mi

Kitartó csapatmunka eredménye a smartCircle. Az értékek összeadódtak, kiegészítve az egyéni képességeket és tudást: a felhasználási terület ismerete, üzemeltetői tapasztalatok, előremutató dizájn és ergonómia, mérnöki és gyártástechnológiai ismeretek, szoftverkészítői szemlélet és modern felhasználói igények ismerete.

0%

  chest press

  rowing

  partnereink

  kapcsolat

  Német nyelvterületen forgalmazás

  PEB-Praxisberatung GbR

  Sebastian Wülker B.A. (Marketing/ Komunikáció)
  Eper utca 20/a.
  48599 Gronau
  Németország


  Tel: 0049 2562 9919173
  Fax: 0049 2562 965 207
  sebastian.wuelker@smart-circle.eu
  www.smart-circle.eu

  Cégünk

  NAST Kft.

  1047 Budapest
  Gárdi Jenő utca 39.
  Adószám: 10269709-2-41 


  Tel: +36 1 369 0473
  Fax: +36 1 360 2588
  info@smart-circle.co.uk
  www.smart-circle.co.uk

  Angol nyelvterületen forgalmazás

  NAST Kft.

  1047 Budapest
  Gárdi Jenő utca 39.
  Adószám: 10269709-2-41 


  Tel: +36 1 369 0473
  Fax: +36 1 360 2588
  info@smart-circle.co.uk
  www.smart-circle.co.uk

  lépj velünk kapcsolatba

  main.outdated

  Sütik

  Ez a weboldal sütiket használ a jobb működés és a felhasználói élmény érdekében. Az oldal további használatával elfogadja a használati feltételeket.
  ;