0%
A smartCircle tervezése során szakmailag jól bevált és megbízható megoldásokat alkalmaztunk, melyeket finomhangoltuk azért, hogy Önnek az üzemeltetés könnyű, felhasználói számára a használat pedig élmény legyen. Az alkalmazott hidraulikus egység szintén megbízható, bizonyított konstrukció. Eszközeinket gyors mechanikai beállítási lehetőségekkel és hasznos szoftveres funkciókkal láttuk el. smartCircle ALL IN ONE, kompromisszumok nélkül.
Az első vázlatok megszületésekor egyből beleszerettünk a formába. Úgy éreztük, megtaláltuk azt a vonalat, amely elképzelésre a smartCircle eszközcsaládot építjük. Lágy ívek metszése adja a smartCircle meghatározó formanyelvét. A szépség a részletekben rejlik, ezért különös figyelmet fordítottunk a felhasznált anyagok harmonikus összeválogatására. A gyártás során olyan technológiákat helyeztünk előtérbe, ami támogatja a magas esztétikai megjelenést. Az eredmény magáért beszél.
Vendégeit az eszközeink nyújtotta felhasználói élmény is motiválja, legfontosabb célként, hogy örömmel járjanak vissza az Ön klubjába. A fejlesztés során az ergonómia mellett kiemelt szempont volt számunkra az élmény faktor, melyet egyedileg fejlesztett szoftveres alkalmazás is szolgálja az alábbi funkciókkal: személy felismerése és beállítások behívása, naptárkezelés, célok megadása és nyomon követése. A foglalkozások beállítástól függően automatikusan szinkronizálódhatnak a felhasználó google naptárával és eredményeit megoszthatja a facebook-on.

miért a smartCircle?

A smartCircle koncepciójának megszületésénél az a gondolat vezérelt minket, hogy az Ön vállalkozása kitűnjön a tömegből. Az egyedülálló formaterv, a személyre szabott megjelenés, a részletes statisztikák lekérésének lehetősége, a vendéggel történő rendszerbefűzött kommunikáció valamint a vendégek eredményességének mérése mind a sikerességet támogatja.

Így tervezünk mi

Kitartó csapatmunka eredménye a smartCircle. Az értékek összeadódtak, kiegészítve az egyéni képességeket és tudást: a felhasználási terület ismerete, üzemeltetői tapasztalatok, előremutató dizájn és ergonómia, mérnöki és gyártástechnológiai ismeretek, szoftverkészítői szemlélet és modern felhasználói igények ismerete.

konfigurátor

Kiválasztott kombináció
Váz színe :  
Bőr színe :
A konfigurátorban elérhető szín párosítások a SmartCircle által ajánlott és egymással harmonizáló színek.
Felár ellenében egyedi összeállításra is van lehetőség.

élettel teli színválaszték

berendezési példák

partnereink

kapcsolat

Német nyelvterületen forgalmazás

PEB-Praxisberatung GbR

Sebastian Wülker B.A. (Marketing/ Komunikáció)
Eper utca 20/a.
48599 Gronau
Németország


Tel: 0049 2562 9919173
Fax: 0049 2562 965 207
sebastian.wuelker@smart-circle.eu
www.smart-circle.eu

Cégünk

NAST Kft.

1044 Budapest
Ezred utca 4.
Adószám: 10269709-2-41 


Tel: +36 1 369 0473
Fax: +36 1 360 2588
info@smart-circle.co.uk
www.smart-circle.co.uk

Angol nyelvterületen forgalmazás

NAST Kft.

1044 Budapest
Ezred utca 4.
Adószám: 10269709-2-41 


Tel: +36 1 369 0473
Fax: +36 1 360 2588
info@smart-circle.co.uk
www.smart-circle.co.uk

lépj velünk kapcsolatba

main.outdated

Sütik

Ez a weboldal sütiket használ a jobb működés és a felhasználói élmény érdekében. Az oldal további használatával elfogadja a használati feltételeket.
;