Interjú

Hamarosan...

A FIBO kiállítás elhalasztásra került, az új időpont 2020.10.01-03.

Az FIBO, a fitnesz, wellness és egészség vezető nemzetközi szakkiállítása, amely 2020. április 2. és 5. között került volna megrendezésre Kölnben, elhalasztották 2020. október 1–3 időpontra. Ez sajnálatosan az új típusú corona vírus járvány terjedése miatt történt. A kölni egészségügyi hatóságok azt is javasolták, hogy egyelőre ne rendezzenek nagyszabású vásárokat magas nemzetközi jelenléttel.

"Az őszi új dátummal reagálunk sok kiállító azon kívánságára, hogy alternatív dátumot kínáljunk a jelenlegi üzleti évben" - mondta Silke Frank, a FIBO igazgatója. "Ezért nagyon örülünk, hogy a Koelnmesse Ausstellungennel folytatott tárgyalásokon rövid időn belül találtunk időpontot és megoldást.

Az új időpontban a FIBO egy új csarnokban kerül megrendezésre, a Köln Kiállítási Központ déli részein. A belépés a keleti, a nyugati és a déli bejáraton keresztül fog történni. A már megvásárolt kiállítási jegyek érvényben maradnak.

FIBO 2019

FIBO 2018

Therapie Leipzig 2017 - expo

Bemutakozás a piacon

Sikeresen bemutattuk a smartCircle terápiás és fitnesz eszközcsaládot a német piacon.

Az újszerű megjelenés és az általunk fejlesztett szoftveres rendszer és az érintőképernyő sokaknak keltette fel az érdeklődését.

Úgy hisszük, nagyon jól felmértük a felhasználók és az üzemeltetők szükségleteit.

 

 

 

 

 

 

main.outdated

Sütik

Ez a weboldal sütiket használ a jobb működés és a felhasználói élmény érdekében. Az oldal további használatával elfogadja a használati feltételeket.
;