technológia

A smartCircle gépek tervezése és gyártása során korszerű és hatékony megoldásokat alkalmazunk a minél könnyebb és gyorsabb gyártási folyamatok érdekében. Ennek okán a fő egységek és a kapcsolódó alkatrészek jelentős hányada lézer vágási technológiával készül. Kiemeljük a gyártásban alkalmazott cső lézervágási technológiát, amely nagyfokú szabadságot enged mind tervezési, illetve gyártási oldalról is.

A forgáspontokat kiváló minőségű csapágyakkal láttuk el, amelyek a saját tervezésű, könnyen szerelhető edzett forgáspont házakban helyezkednek el a tengelyek precíz rögzítése érdekében.

Törekszünk, hogy eszközeink minél könnyebbek legyenek - részben a szállítási és mozgatási okok miatt, ezért könnyítjük a szelvényeket, ahol nem követelmény a szerkezeti szilárdság.

 

 

LEGFONTOSABB FEJLESZTÉSi eszközeink

 

3D CAD tervezés

Tervezés CAD rendszerrel, amely a mozgó elemek és a termékek végeredményének vizualizációjában is jelentős segítségül szolgál.

 


Elektronikai háttér

A számítógépes hardwerek és elektromos alkotórészek jól ismert beszállítóktól származnak. A szoftvereket egyedileg a smartCircle projekthez fejlesztettük.

 


Precíz hidraluika

Megbízható és erős szerkezet, amelyet könnyed mozgás és csendes üzemelés jellemez. Az ellenállás széles skálán mozog.

 


Lézer technológia

Az acéllemezeknél, csöveknél és zárt szelvényeknél széles körben alkalmazzuk. Lehetővé teszi a meghatározhatatlan formák vágását. A lyukak fúrása és a formák kivágása egy folyamatban történik.

 


 

 

 

 

main.outdated

Sütik

Ez a weboldal sütiket használ a jobb működés és a felhasználói élmény érdekében. Az oldal további használatával elfogadja a használati feltételeket.
;